Βγάλτε την ανασφάλεια από τη ζωή σας με τα προγραμματα υγειασ

Νοσοκομειακά Προγράμματα

Προστάτεψε ότι αγαπάς...

Με τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους Δημόσιους Φορείς υγείας να βρίσκονται σε ζοφερή κατάσταση και να αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών, τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί.

Τι θα συμβεί στην υγεία μου αν...

Νοσοκομειακά και εξωνοσοκομειακά προγράμματα για όλους

ασφαλιστική κάλυψη υγειας

Πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να προετοιμάσετε και να προστατέψετε ό,τι έχει σημασία.

Ο συμπληρωματικός ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης είναι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση εξόδων περίθαλψης και παρέχει στον ασφαλισμένο την «αίσθηση της ασφάλειας». Μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να έχεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς αναμονές και πολύπλοκες διαδικασίες. Η ιδιωτική ασφάλιση είναι πια αναγκαία για να νιώθεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου καθώς σου παρέχει τη δυνατότητα, ό,τι και να σου συμβεί, να το αντιμετωπίσεις  χωρίς κόστος στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού.

Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! Με την πάροδο των χρόνων τα προβλήματα υγείας χτυπούν συχνότερα την πόρτα μας.

 

Ναι, καθώς μειώνεται το κόστος των ασφαλίστρων. Επιπλέον, εφόσον γίνεται ταυτόχρονα χρήση άλλου Ασφαλιστικού Φορέα, σε περίπτωση αποζημίωσης, η συμμετοχή σου μηδενίζεται ή μειώνεται ανάλογα με το ποσό που έχει καταβάλλει ο άλλος φορέας. Έτσι, στην πράξη, τα έξοδα της νοσηλείας μηδενίζονται ή αναλογούν σε πολύ μικρό ποσό.

Οι Ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις σε περίπτωση ασφάλισης όλης της οικογένειας. Σχετικά με την προσθήκη επιπλέον μέλους, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τη λήξη του υφιστάμενου συμβολαίου για να υλοποιηθεί η μεταβολή που επιθυμείς. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να κάνεις νέο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να επικοινωνήσεις μαζί μας.